Erdeigyümölcs Kölestorta

11990 Ft

A képen 16 szeletes torta látható,  22 és 11 szeletesben is kérhető. A fenti ár 11 szeletesre vonatkozik. Pontos árakért, kérlek, keress telefonon vagy messengeren.

 

Leírás

Sziasztok!

Ezt a tortát azoknak ajánlom, akik érzékenyek a vegán tejszínhabokra vagy olyan diétát követnek, amiben csak nagyon alap és kizárólag természetes összetevőket ehetnek.

Mousse torta jellegű, az egész egy gyümölcshab gyakorlatilag! Viszont ha az igazi tejszínhab jellegű mousse tortákat kedveled, akkor van kifejezetten mousse tortánk is.:)

Erdeigyümölcs torta közel  500g gyümölcs tartalommal, van benne anyag. ?Az íze pedig nagyon intézív gyümölcsös! Nem csoda ennyi ribizli, szeder, áfonyától.?

 

Zselatinnal (ez nem vegán) vagy agar-agarral kérhető, rendelés leadásakor jelezzétek kérlek. Ha ez elmarad, akkor zselatin használunk, mivel sajnos nagyon sokan érzékenyek az agar-agarra, de a Vegán vásárlóinkat is szeretnénk kiszolgáni.

Összetevők: Fehér rizsliszt, cukor, fehérbablé, hántolt köles, víz, Erdeigyümölcs, agar-agar vagy zselatin, c-vitamin

 

Díszítés rózsák: Célkalé, ecet, cukor, kókuszolaj, repceolaj, karotinok, napraforgó olaj rizstejszín [forrásvíz, olasz rizs*, napraforgó olaj*, szentjánoskenyérliszt*, guarliszt, agar-agar, tengeri só] lóbabkészítmény, napraforgólecitin, természetes aroma.

Kókuszmentesen is kérhető, illetve ha bármelyik alapanyagra érzékeny vagy törekszem cserélni.

Átlagos tápérték 100g-ban:

Kalória: 188 kcal; Fehérje: 1,8 g; Szénhidrát:30,5 g; Zsír: 0,4 g; Nátrium: 0,0 g; Élelmi rost: 2,7 g

Rendelés leadás legalább 3 nappal hamarabb.

 

Cukormentesen is kérhető +2000 Ft felárért /11 szeletes alapméret esetén/ (Eritrit-Stevia). Gyümölcstartalom miatt fruktózt tartalmaz!

Feliratokat, vallási jelképeket, kifejezetten karácsonyi díszítésű tortákat nem vállalok és ez a fényképes tortákra is igaz. Születésnapi gyertyákat és kiegészítőket nem forgalmazok.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.